Babyboom & Primark zetten in op instore familiebeleving

"Babyboom On Tour" - een prachtige fotoherinnering om voor altijd te koesteren

In samenwerking met Babyboom organiseert Primark dit najaar opnieuw familiefotoshoots in al haar winkels in België. Een unieke kans voor klanten om hun zwangerschap of groeiend gezin te laten vereeuwigen door een professionele fotograaf!

Babyboom On Tour, 2e editie

Vorig jaar vond de "Babyboom On Tour" fotoshoot plaats in de Primark-winkels van Luik en Antwerpen. Door het overweldigende succes, wordt de actie voor deze tweede editie uitgebreid naar de 8 Belgische verkooppunten (Luik, Brussel Nieuwstraat, Brussel Elsene, Bergen, Charleroi, Hasselt, Gent en Antwerpen). De professionele fotograaf trekt dus door het land om kinderen en/of (toekomstige) ouders te fotograferen in een originele setting in een rustig hoekje van de winkel.

"We zijn super blij met deze fantastische samenwerking met Babyboom. Samen kunnen wij gezinnen een unieke ervaring bieden tijdens hun bezoek aan onze winkels", zegt Olivier Crépin, Area Manager Primark België.

Herinneringen voor het leven

Alle foto's die tijdens de sessie worden gemaakt, zullen direct digitaal beschikbaar zijn. Babyboom en Primark bieden ook een fotoprint aan, die ongeveer twee weken na het evenement gratis per post wordt verstuurd. Klanten kunnen ook andere foto's bestellen tegen een lage prijs, zonder verdere aankoopverplichting. ​

Om deel te nemen aan de shoot, surf je naar de website van Babyboom (www.babyboom.be), in het gedeelte "Aanbiedingen". Na je registratie, ontvang je per e-mail een unieke code die je op de dag van het bezoek aan de fotograaf in de Primark-winkel moet tonen.

 

Planning fotoshoots

Antwerpen (Meir 26-30), zaterdag 30 september

Brussel Elsene (Elsensesteenweg 63), zaterdag 21 oktober

Gent (Langemunt 54), woensdag 25 oktober

Hasselt (Molenpoort 5), woensdag 8 november

Mons/Bergen (Grand'Rue 49), zaterdag 25 november


Over Primark ​

Primark is een internationale kledingretailer met meer dan 70.000 collega's in 16 landen in Europa en de VS. Primark is in 1969 in Ierland opgericht onder de merknaam Penneys. Primark streeft ernaar betaalbare keuzes te bieden, van alledaagse benodigdheden van hoge kwaliteit tot een opvallende stijl in dames-, heren- en kinderkleding, evenals beauty, homeware en accessores. Primark richt zich op het creëren van een geweldige winkelervaring en blijft zich uitbreiden in nieuwe en bestaande markten met als doel 530 winkels te hebben tegen het einde van 2026, inclusief de nieuwe markten Slowakije en Hongarije.

Primark streeft ernaar om duurzamere mode voor iedereen toegankelijk te maken. De ambitie van Primark is om kleding een langere levensduur te geven, het leven op de planeet te beschermen en het levensonderhoud te ondersteunen van de mensen die Primark-producten maken. Met dit in het achterhoofd heeft het bedrijf een reeks toezeggingen bekendgemaakt waaraan het tegen 2030 wil voldoen. Deze omvatten onder meer het maken van al zijn kleding van gerecyclede of duurzamer geproduceerde materialen, ervoor zorgen dat kledingstukken recyclebaar zijn door het ontwerp, het halveren van de koolstofemissies van de gehele keten, het uitfaseren van plastic voor eenmalig gebruik en het garanderen van een leefbaar loon voor werknemers in de toeleveringsketen.

 

Voor meer info, niet voor publicatie

Ann Ramaekers

Primark Press Office Belgium, oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

 


​ ​ ​


​ ​ ​ ​


​ ​ ​ ​ ​


​ ​ ​ ​ ​ ​

 


​ ​ ​ ​ ​


​ ​ ​ ​


​ ​ ​ ​
​ ​

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Primark