Focus. Train. Ga ervoor. Presteer.

De nieuwe workout collectie van Primark ziet er niet alleen trendy uit, maar haalt ook het beste in je naar boven als het over goede fitness prestaties gaat.

Of je nu yoga doet of hardloopt, fietst of een cardiotraining afwerkt; de nieuwe collectie van Primark sluit naadloos aan bij jouw sport. De ademende, soepele materialen volgen de bewegingen van je lichaam als een tweede huid. Compressietops, voor zowel mannen als vrouwen, houden je droog en warm bij outdoor training. Trainingvesten met reflecterende biezen zorgen dan weer voor veiligheid bij sporten in het donker.

Kleur is koning in de workout collectie van dit jaar. Voor de vrouwen bestaat de basislijn uit leigrijs, mintgroen en zachte koraaltinten die met elkaar mixen en matchen. Zo creëer je steeds de perfect passende outfit in je eigen unieke stijl. De monochrome lijn grijpt terug naar klassiek zwart, waarbij neongeel het geheel een krachtige en sportieve luxe uitstraling geeft. Voor de mannen blijft zwart de basiskleur voor de hele collectie, met kobaltblauwe, neongele en witte kleuraccenten. T-shirts met opzwepende slogans houden je gemotiveerd tijdens je workout.

Is de sportschool niet echt jouw ding, dan heeft Primark nu ook een geweldige collectie voor de thuistrainers. Gewichten voor gewichtheffen en spieropbouw, een opblaasbare fitnessbal voor stabiliteit en kracht, push-up-steunen, dijversterkers, een springtouw, hoelahoeps en handknijpers – kortom, alles wat je nodig hebt voor een complete workout in je eigen omgeving.

Deze fantastische collectie heeft ook zeer aantrekkelijke prijzen. De tops van de basislijn heb je vanaf €4, gevolgd door de vesten voor €6 en leggings voor €9. Bovenkledij – voor dat extra laagje – kost €14. De workout collectie voor mannen start vanaf €5, compressietops met lange mouw kosten €9 en een bedrukte trainingvest heb je al voor €17.

Meer beeldmaterieel van deze nieuwe collectie is te vinden op: http://www.prshots.com/primark.belgium

Contacteer ons
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Over Primark