NIEUWE PRIMARK WINKEL OP ELSENSESTEENWEG OPENT OP 15 APRIL

Brussel,  18 maart 2019 – Internationale retailer Primark, bekend voor zijn kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzen, versterkt zijn aanwezigheid in Brussel met de opening van een nieuwe winkel op de Elsensesteenweg op maandag 15 april 2019 om 10u. 

Het is de 7de Primark winkel in België en de tweede in Brussel, waar de store in de Nieuwstraat momenteel wordt uitgebreid, en zal in de regio werk bieden aan maar liefst 400 medewerkers.

De nieuwe winkel bestaat uit drie verdiepingen en 5.500 m2ruimte met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en homeware. Het ontwerp en de indeling van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept met 60 kleedkamers en 48 kassa’s. Om klanten een uitstekende winkelervaring en shopping plezier te bieden, is er gratis wifi-toegang in de hele winkel en zijn er ook vier rustzones om je “batterijen” terug op te laden. 

Achter de schermen, in de back of house, kunnen alle medewerkers  genieten van open ruimtes met moderne functies en comfort, zoals een “Recharge Café” met een keuken en een aangename, lichte inrichting. De ruimte is zo ontworpen dat het voor werknemers aanvoelt als een warme thuis.

Op de openingsdag zullen klanten kunnen genieten van leuke verrassingen om de komst van Primark naar de Elsensesteenweg te vieren!

Kevin Tulip, Deputy Director General Benelux vertelt: "Wij zijn bijzonder blij dat we de opening kunnen aankondigen van onze nieuwe winkel op de Elsensesteenweg op 15 april. Deze winkel zal 400 nieuwe jobs creëren voor de regio. Wij hebben nauw samengewerkt metonder andere Actiris en de gemeente van Elsene om al deze nieuwe krachten aan te werven. Wij kijken er alvast naar uit om onze deuren volgende maand te openen.”

 

Openingsuren Primark Elsensesteenweg: 

Maandag – Zaterdag: 09:00 – 19:45 

Zondag: gesloten

 

Voor meer informatie:

Website: www.primark.com Social Media: TwitterFacebookInstagram

 

Press officePress Office Primark

c/o oSérieux, affiliate partner FleishmanHillard

Ann Ramaekers

Tel.: +32 475 773 883          

Email: ann.ramaekers@oserieux.be

Over Primark