NIEUWE PRIMARK WINKEL OP ELSENSESTEENWEG OPENT OP 15 APRIL

Brussel,  18 maart 2019 – Internationale retailer Primark, bekend voor zijn kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzen, versterkt zijn aanwezigheid in Brussel met de opening van een nieuwe winkel op de Elsensesteenweg op maandag 15 april 2019 om 10u. 

Het is de 7de Primark winkel in België en de tweede in Brussel, waar de store in de Nieuwstraat momenteel wordt uitgebreid, en zal in de regio werk bieden aan maar liefst 400 medewerkers.

De nieuwe winkel bestaat uit drie verdiepingen en 5.500 m2ruimte met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en homeware. Het ontwerp en de indeling van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept met 60 kleedkamers en 48 kassa’s. Om klanten een uitstekende winkelervaring en shopping plezier te bieden, is er gratis wifi-toegang in de hele winkel en zijn er ook vier rustzones om je “batterijen” terug op te laden. 

Achter de schermen, in de back of house, kunnen alle medewerkers  genieten van open ruimtes met moderne functies en comfort, zoals een “Recharge Café” met een keuken en een aangename, lichte inrichting. De ruimte is zo ontworpen dat het voor werknemers aanvoelt als een warme thuis.

Op de openingsdag zullen klanten kunnen genieten van leuke verrassingen om de komst van Primark naar de Elsensesteenweg te vieren!

Kevin Tulip, Deputy Director General Benelux vertelt: "Wij zijn bijzonder blij dat we de opening kunnen aankondigen van onze nieuwe winkel op de Elsensesteenweg op 15 april. Deze winkel zal 400 nieuwe jobs creëren voor de regio. Wij hebben nauw samengewerkt metonder andere Actiris en de gemeente van Elsene om al deze nieuwe krachten aan te werven. Wij kijken er alvast naar uit om onze deuren volgende maand te openen.”

 

Openingsuren Primark Elsensesteenweg: 

Maandag – Zaterdag: 09:00 – 19:45 

Zondag: gesloten

 

Voor meer informatie:

Website: www.primark.com Social Media: TwitterFacebookInstagram

 

Press officePress Office Primark

c/o oSérieux, affiliate partner FleishmanHillard

Ann Ramaekers

Tel.: +32 475 773 883          

Email: ann.ramaekers@oserieux.be

Over Primark

Primark is een internationale retailer die de nieuwste mode, beauty- en huishoudartikelen tegen de beste prijs biedt; anders gezegd: “Amazing Fashion, Amazing Prices”. Voor het eerst gevestigd in Dublin in 1969, hebben we momenteel meer dan 385 winkels met meer dan 1,53 miljoen vierkante meter aan verkoopruimte in 13 landen, namelijk Ierland, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten, Italië, Slovenië en Polen en hebben we meer dan 70.000 medewerkers. Afgelopen financieel jaar (19/20) hebben we twaalf winkels geopend en 2800 nieuwe banen gecreëerd, waarvoor we meer dan 48.000 sollicitaties hebben ontvangen.

Mensen vragen vaak hoe we geweldige producten kunnen aanbieden terwijl de prijzen zo laag blijven. Dit is omdat we Primark een beetje anders runnen dan andere bedrijven. Wij hebben geen grote marketingcampagnes op TV, verkopen onze producten alleen in de winkel - dus geen online winkel of bezorgnetwerk. En we besparen altijd op de kleine dingen - zoals eenvoudige hangers en prijskaartjes om de kosten laag te houden. Dat betekent dat we geweldige prijzen kunnen bieden terwijl we altijd zorgen voor de dingen die er echt toe doen. We werken al vele jaren hard om ervoor te zorgen dat onze producten met zorg en respect voor de rechten van werknemers en het milieu worden gemaakt. Het Primark’s Environmental Sustainability team, bestaande uit meer dan 120 experts, gevestigd in belangrijke inkooplanden, bestrijkt een breed scala van onderwerpen, zoals de inkoop van grondstoffen zoals katoen, de milieu-impact van productieprocessen in fabrieken en het controleren van de normen waarvan we verwachten dat deze in onze supply chain worden nageleefd. Meer informatie over de ethische handels- en milieuprogramma's van Primark vindt u op onze website.