Primark benoemt Olivier Crépin tot Sales Director België en versterkt zo zijn lokale strategie

Primark kondigt de promotie aan van Olivier Crépin als nieuwe Sales Director België. Daarvoor was Olivier regiomanager Primark België. Hij speelde in een jaar tijd een beslissende rol bij het aanzienlijk verbeteren van winkelactiviteiten en -normen via verschillende sleutelinitiatieven in o.a. talentplanning.

Olivier Crépin - Sales Director Primark België
Olivier Crépin - Sales Director Primark België

“Dit jaar heb ik de rijkdom van twee culturen ontdekt en de openheid en het warm onthaal ervaren van dit land in hartje Europa. Mijn doel is om de verbintenis die ik een jaar geleden aanging voort te zetten, een stap verder te gaan in het aanbieden van kwaliteitsvolle producten tegen scherpe prijzen en tegelijkertijd duurzame initiatieven bevorderen”, stelt Olivier Crépin.

Olivier Crépin zal de volledige strategie en alle commerciële activiteiten van de 8 Belgische winkels besturen. Zijn uitgebreide expertise en diepgaand inzicht van het bedrijf zullen een cruciale rol spelen in de evolutie van Primark België.

Zijn parcours

Nadat Olivier zijn universitair diploma behaalde, trok hij naar Groot-Brittannië om er bij Decathlon aan de slag te gaan. Daarna verhuisde hij naar Spanje om er zeven jaar lang zijn loopbaan bij Decathlon verder te zetten. Hij vervulde er meer bepaald verschillende functies van Store Manager.

In 2010 begon Olivier bij Primark als Store Manager Spanje. In 2015 werd hij regiomanager in Frankrijk, een functie waarbij hij toezicht hield op de overgrote meerderheid van de winkels en afhankelijk van de regio, 1600 tot 1900 medewerkers aanstuurde. Hij heeft 13 jaar ervaring binnen het bedrijf wanneer hij in 2023 naar België verhuist om er als regiomanager voor het hele grondgebied te werken. Hij is 45 wanneer hij wordt bevorderd tot Sales Director.

“Mijn parcours bewijst dat er echte doorgroeimogelijkheden bestaan bij Primark, een bedrijf in volle expansie dat de groei van zijn medewerkers aanmoedigt. Het is een eer om daar mijn steentje aan bij te dragen.”, besluit Olivier Crépin.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Primark

Neem contact op met

www.primark.com