Primark kondigt komst tweede Brusselse vestiging aan

Brussel, 16 november 2018 – Primark zal in het voorjaar van 2019 een tweede winkel openen in Brussel op de Elsense Steenweg, de 2de belangrijkste winkelstraat van de hoofdstad. Deze opening zal ook een groot aantal nieuwe jobs creëren.

De winkel zal 5.500 mruimte omvatten met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen, kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en homeware. Het ontwerp en de indeling van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept.

Gerry Butler, Director General Primark Benelux, is bijzonder blij met deze nieuwe winkel: “Wij bevestigen graag de opening van onze tweede Brusselse winkel op een absolute toplocatie op de Elsense steenweg. Dit zal onze 7dewinkel in België worden. We kijken er alvast naar uit om onze klanten uit Brussel en omstreken te verwelkomen met sensationele mode aan sensationele prijzen in deze nieuwe vestiging ."

 

 

Contacteer ons
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Over Primark

Primark is een internationale brand die hoogwaardige mode, beauty en woondecoratie biedt tegen betaalbare prijzen. Wij helpen onze prijsbewuste klanten om hun favoriete item te vinden ongeacht hun leeftijd, geslacht, achtergrond of budget.

Primark heeft 367 winkels in elf landen: Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de VS en Italië; en heeft meer dan 75.000 werknemers. Primark biedt hoogwaardige mode tegen betaalbare prijzen of eenvoudig gezegd: “Amazing Fashion, Amazing Prices”.