Primark kondigt komst tweede Brusselse vestiging aan

Brussel, 16 november 2018 – Primark zal in het voorjaar van 2019 een tweede winkel openen in Brussel op de Elsense Steenweg, de 2de belangrijkste winkelstraat van de hoofdstad. Deze opening zal ook een groot aantal nieuwe jobs creëren.

De winkel zal 5.500 mruimte omvatten met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen, kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en homeware. Het ontwerp en de indeling van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept.

Gerry Butler, Director General Primark Benelux, is bijzonder blij met deze nieuwe winkel: “Wij bevestigen graag de opening van onze tweede Brusselse winkel op een absolute toplocatie op de Elsense steenweg. Dit zal onze 7dewinkel in België worden. We kijken er alvast naar uit om onze klanten uit Brussel en omstreken te verwelkomen met sensationele mode aan sensationele prijzen in deze nieuwe vestiging ."

 

 

Contacteer ons
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Over Primark

Primark is een internationale retailer die de nieuwste mode, beauty- en huishoudartikelen tegen de beste prijs biedt; anders gezegd: “Amazing Fashion, Amazing Prices”. Voor het eerst gevestigd in Dublin in 1969, hebben we momenteel meer dan 385 winkels met meer dan 1,48 miljoen vierkante meter aan verkoopruimte in dertien landen, namelijk Ierland, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten, Italië, Slovenië en Polen en hebben we meer dan 70.000 medewerkers. Afgelopen financieel jaar (19/20) hebben we twaalf winkels geopend en 2800 nieuwe banen gecreëerd, waarvoor we meer dan 48.000 sollicitaties hebben ontvangen.

Mensen vragen vaak hoe we geweldige producten kunnen aanbieden terwijl de prijzen zo laag blijven. Dit is omdat we Primark een beetje anders runnen dan andere bedrijven. Wij hebben geen grote marketingcampagnes op TV, verkopen onze producten alleen in de winkel - dus geen online winkel of bezorgnetwerk. En we besparen altijd op de kleine dingen - zoals eenvoudige hangers en prijskaartjes om de kosten laag te houden. Dat betekent dat we geweldige prijzen kunnen bieden terwijl we altijd zorgen voor de dingen die er echt toe doen. We werken al vele jaren hard om ervoor te zorgen dat onze producten met zorg en respect voor de rechten van werknemers en het milieu worden gemaakt. Het Primark’s Environmental Sustainability team, bestaande uit meer dan 120 experts, gevestigd in belangrijke inkooplanden, bestrijkt een breed scala van onderwerpen, zoals de inkoop van grondstoffen zoals katoen, de milieu-impact van productieprocessen in fabrieken en het controleren van de normen waarvan we verwachten dat deze in onze supply chain worden nageleefd. Meer informatie over de ethische handels- en milieuprogramma's van Primark vindt u op onze website.