Primark kondigt komst tweede Brusselse vestiging aan

Brussel, 16 november 2018 – Primark zal in het voorjaar van 2019 een tweede winkel openen in Brussel op de Elsense Steenweg, de 2de belangrijkste winkelstraat van de hoofdstad. Deze opening zal ook een groot aantal nieuwe jobs creëren.

De winkel zal 5.500 mruimte omvatten met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen, kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en homeware. Het ontwerp en de indeling van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept.

Gerry Butler, Director General Primark Benelux, is bijzonder blij met deze nieuwe winkel: “Wij bevestigen graag de opening van onze tweede Brusselse winkel op een absolute toplocatie op de Elsense steenweg. Dit zal onze 7dewinkel in België worden. We kijken er alvast naar uit om onze klanten uit Brussel en omstreken te verwelkomen met sensationele mode aan sensationele prijzen in deze nieuwe vestiging ."

 

 

Contacteer ons
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Over Primark

Primark is een internationale retailer die hoogwaardige mode, beauty en woondecoratie biedt tegen betaalbare prijzen. Primark werd opgericht in Dublin in 1969 en heeft nu 75.000 werknemers in 373 winkels in twaalf landen: Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de VS, Italië en Slovenië.

Mensen vragen vaak hoe we goede producten kunnen leveren tegen lage prijzen. Primark werkt anders dan vergelijkbare bedrijven. Geen dure tv-reclames of reclamecampagnes. Primark verkoopt zijn producten alleen in de winkel, en niet online of via andere kanalen. Details zijn belangrijk, bijvoorbeeld simpele kapstokken en prijsetiketten, om de kosten laag te houden. Zo kunnen we scherpe prijzen hanteren, terwijl er aandacht wordt gegeven aan de zaken die er echt toe doen, zonder ooit toe te geven op de strenge normen die we hanteren.

Het is belangrijk voor ons en voor onze klanten dat onze producten worden gemaakt in fabrieken waar de rechten van werknemers en het milieu worden gerespecteerd. We bezitten geen eigen fabrieken. Onze producten worden gemaakt bij dezelfde toeleveranciers als vele andere wereldwijde retailmerken. Daarom hebben we een team van meer dan 110 specialisten op het gebied van ethisch ondernemen en duurzaamheid van het milieu samengesteld die werken in de belangrijkste landen waaruit wij producten betrekken.Zij moeten erover waken dat de fabrieken voldoen aan onze strikte Gedragscode, gebaseerd op de normen van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), een organisatie van de Verenigde Naties. Die code dekt alles, van arbeidsomstandigheden tot lonen.