Primark - The land of summer

De zomercollectie van Primark staat in het teken twee unieke stijlen!

Het verhaal van de Desert Dreamer is geïnspireerd op de glamour van de Boheemse reiziger met een knipoog naar de verfijnde stijl van de Seventies. Een collectie vol rijke patronen en texturen, gecombineerd met kant, vloeiende lijnen en originele kreukstoffen voor een vrouwelijke en romantische look.

Off shoulder tops stelen de show in deze trend, terwijl laag vallende jurkjes en hoge shorts de stijl van de jaren zeventig weerspiegelen. Het kleurenpalet is zacht met terracotta, blostinten, zonnebruin en een mix van neutrale beige tinten. Kleurrijke borduursels en kraalwerk, franjes en pompoms geven een exotisch en luxe accent aan kaftans, tassen en sieraden. Gladiatorsandalen en tot de knie geveterde wedges geven de look een gedurfde twist.  

Het ultieme zomergevoel komt tot uiting in de Ibiza Surf trend, waarbij alles om de look and feel van het strand draait. Felgekleurde tekeningen en batikprints op bikini’s en strandjurkjes, overlopende kleuren op badpakken en T-shirts met sprekende slogans en klassieke belettering, geven het geheel een frivole twist. Schoenen met over-the-top plateauzolen in tropische prints gaan op het strand de concurrentie aan met de gewone teenslippers, terwijl lieve en kleurrijke vriendschapsarmbandjes het strandgevoel van toen echt helemaal afmaken.

Contacteer ons
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! PR agency
Over Primark