PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

Primark, de internationale retailer die mode aan hoge kwaliteit biedt tegen betaalbare prijzen, heeft haar winkel in de Nieuwstraat in Brussel uitgebreid en zo 70 nieuwe banen gecreëerd.

De winkel, gelegen in de grootste winkelstraat van Brussel, bestaat nu uit twee verdiepingen en omvat 3550 m² winkelruimte met een splinternieuwe kinderafdeling en de nieuwste modetrends voor vrouwen en mannen, alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het ontwerp van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept met 52 kleedkamers en 48 kassa’s. Om klanten een uitstekende winkelervaring en nog meer shoppingplezier te bieden, is er gratis wifi-toegang in de hele winkel en zijn er ook vier rustzones om je “batterijen” terug op te laden. 

Kevin Tulip, Director of Sales, Primark Benelux:
“We zijn super blij dat we de winkelruimte in onze winkel in de Nieuwstraat hebben verdubbeld en dat we Brusselaars nog meer kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzenkunnen laten ontdekken. België is een belangrijke markt voor Primark en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen."

Openingsuren Primark Nieuwstraat: 
Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:45 
Zaterdag: 09:30 – 19:45
Zondag: gesloten 

 Voor meer informatie:
Website: www.primark.com 
Social Media: TwitterFacebookInstagram

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium at oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark

Primark is een internationale retailer die hoogwaardige mode, beauty en woondecoratie biedt tegen betaalbare prijzen. Primark werd opgericht in Dublin in 1969 en heeft nu 75.000 werknemers in 373 winkels in twaalf landen: Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de VS, Italië en Slovenië.

Mensen vragen vaak hoe we goede producten kunnen leveren tegen lage prijzen. Primark werkt anders dan vergelijkbare bedrijven. Geen dure tv-reclames of reclamecampagnes. Primark verkoopt zijn producten alleen in de winkel, en niet online of via andere kanalen. Details zijn belangrijk, bijvoorbeeld simpele kapstokken en prijsetiketten, om de kosten laag te houden. Zo kunnen we scherpe prijzen hanteren, terwijl er aandacht wordt gegeven aan de zaken die er echt toe doen, zonder ooit toe te geven op de strenge normen die we hanteren.

Het is belangrijk voor ons en voor onze klanten dat onze producten worden gemaakt in fabrieken waar de rechten van werknemers en het milieu worden gerespecteerd. We bezitten geen eigen fabrieken. Onze producten worden gemaakt bij dezelfde toeleveranciers als vele andere wereldwijde retailmerken. Daarom hebben we een team van meer dan 110 specialisten op het gebied van ethisch ondernemen en duurzaamheid van het milieu samengesteld die werken in de belangrijkste landen waaruit wij producten betrekken.Zij moeten erover waken dat de fabrieken voldoen aan onze strikte Gedragscode, gebaseerd op de normen van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), een organisatie van de Verenigde Naties. Die code dekt alles, van arbeidsomstandigheden tot lonen.