PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

Primark, de internationale retailer die mode aan hoge kwaliteit biedt tegen betaalbare prijzen, heeft haar winkel in de Nieuwstraat in Brussel uitgebreid en zo 70 nieuwe banen gecreëerd.

De winkel, gelegen in de grootste winkelstraat van Brussel, bestaat nu uit twee verdiepingen en omvat 3550 m² winkelruimte met een splinternieuwe kinderafdeling en de nieuwste modetrends voor vrouwen en mannen, alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het ontwerp van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept met 52 kleedkamers en 48 kassa’s. Om klanten een uitstekende winkelervaring en nog meer shoppingplezier te bieden, is er gratis wifi-toegang in de hele winkel en zijn er ook vier rustzones om je “batterijen” terug op te laden. 

Kevin Tulip, Director of Sales, Primark Benelux:
“We zijn super blij dat we de winkelruimte in onze winkel in de Nieuwstraat hebben verdubbeld en dat we Brusselaars nog meer kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzenkunnen laten ontdekken. België is een belangrijke markt voor Primark en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen."

Openingsuren Primark Nieuwstraat: 
Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:45 
Zaterdag: 09:30 – 19:45
Zondag: gesloten 

 Voor meer informatie:
Website: www.primark.com 
Social Media: TwitterFacebookInstagram

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium at oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark

Primark is een internationale brand die hoogwaardige mode, beauty en woondecoratie biedt tegen betaalbare prijzen. Wij helpen onze prijsbewuste klanten om hun favoriete item te vinden ongeacht hun leeftijd, geslacht, achtergrond of budget.

Primark heeft 367 winkels in twaalf landen: Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de VS en Italië; en heeft meer dan 75.000 werknemers. Primark biedt hoogwaardige mode tegen betaalbare prijzen of eenvoudig gezegd: “Amazing Fashion, Amazing Prices”.