Skip to Content
PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

PRIMARK VERDUBBELT WINKELOPPERVLAKTE IN NIEUWSTRAAT

Primark, de internationale retailer die mode aan hoge kwaliteit biedt tegen betaalbare prijzen, heeft haar winkel in de Nieuwstraat in Brussel uitgebreid en zo 70 nieuwe banen gecreëerd.

De winkel, gelegen in de grootste winkelstraat van Brussel, bestaat nu uit twee verdiepingen en omvat 3550 m² winkelruimte met een splinternieuwe kinderafdeling en de nieuwste modetrends voor vrouwen en mannen, alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het ontwerp van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept met 52 kleedkamers en 48 kassa’s. Om klanten een uitstekende winkelervaring en nog meer shoppingplezier te bieden, is er gratis wifi-toegang in de hele winkel en zijn er ook vier rustzones om je “batterijen” terug op te laden. 

Kevin Tulip, Director of Sales, Primark Benelux:
“We zijn super blij dat we de winkelruimte in onze winkel in de Nieuwstraat hebben verdubbeld en dat we Brusselaars nog meer kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzenkunnen laten ontdekken. België is een belangrijke markt voor Primark en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen."

Openingsuren Primark Nieuwstraat: 
Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:45 
Zaterdag: 09:30 – 19:45
Zondag: gesloten 

 Voor meer informatie:
Website: www.primark.com 
Social Media: TwitterFacebookInstagram

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark

Primark is een internationale retailer die de nieuwste mode, beauty- en huishoudartikelen tegen de beste prijs biedt; anders gezegd: “Amazing Fashion, Amazing Prices”. Voor het eerst gevestigd in Dublin in 1969, hebben we momenteel meer dan 385 winkels met meer dan 1,53 miljoen vierkante meter aan verkoopruimte in 13 landen, namelijk Ierland, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten, Italië, Slovenië en Polen en hebben we meer dan 70.000 medewerkers. Afgelopen financieel jaar (19/20) hebben we twaalf winkels geopend en 2800 nieuwe banen gecreëerd, waarvoor we meer dan 48.000 sollicitaties hebben ontvangen.

Mensen vragen vaak hoe we geweldige producten kunnen aanbieden terwijl de prijzen zo laag blijven. Dit is omdat we Primark een beetje anders runnen dan andere bedrijven. Wij hebben geen grote marketingcampagnes op TV, verkopen onze producten alleen in de winkel - dus geen online winkel of bezorgnetwerk. En we besparen altijd op de kleine dingen - zoals eenvoudige hangers en prijskaartjes om de kosten laag te houden. Dat betekent dat we geweldige prijzen kunnen bieden terwijl we altijd zorgen voor de dingen die er echt toe doen. We werken al vele jaren hard om ervoor te zorgen dat onze producten met zorg en respect voor de rechten van werknemers en het milieu worden gemaakt. Het Primark’s Environmental Sustainability team, bestaande uit meer dan 120 experts, gevestigd in belangrijke inkooplanden, bestrijkt een breed scala van onderwerpen, zoals de inkoop van grondstoffen zoals katoen, de milieu-impact van productieprocessen in fabrieken en het controleren van de normen waarvan we verwachten dat deze in onze supply chain worden nageleefd. Meer informatie over de ethische handels- en milieuprogramma's van Primark vindt u op onze website.