PRIMARK OPENT NIEUWE WINKEL IN DE ELSENSESTEENWEG

HAAR ZEVENDE WINKEL IN BELGIË

Brussel, 15 april 2019 – Primark, de internationale retailer die mode aan hoge kwaliteit biedt tegen betaalbare prijzen, zet met de opening van haar nieuwe winkel in Elsene haar groei verder in Brussel. De winkel, de zevende Primark in België, is gelegen in de Elsensesteenweg, de op één na grootste winkelstraat van Brussel, en creëert meer dan 400 nieuwe lokale jobopportuniteiten in de regio.

De winkel bestaat uit drie verdiepingen en 5.500 m2 ruimte met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het ontwerp van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept en biedt klanten een nog betere winkelervaring en shoppingplezier met gratis wifi, 60 kleedkamers, 48 kassa’s en vier zones om je “batterijen” terug op te laden.

Achter de schermen, in de ‘back of house’, genieten medewerkers van open ruimtes met moderne functies en comfort, zoals een “Recharge Café” met een keuken en een aangename, lichte inrichting. De ruimte is zo ontworpen dat het voor werknemers gezellig en huiselijk aanvoelt.

Kevin Tulip, Deputy Director General Primark Benelux, vertelt: "We vinden het geweldig dat we vandaag een nieuwe winkel openen in de Elsensesteenweg. We kijken er alvast naar uit om onze klanten uit Elsene en omstreken ons concept ‘Amazing Fashion, Amazing Prices’ te laten ontdekken. Vooral onze uitgebreide kinderafdeling, die nu voor de eerste keer ook in Brussel te koop zal zijn. België is een belangrijke markt voor Primark en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen."


 

Openingstijden Primark Elsensesteenweg: 

Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 19:45 

Zondag: gesloten

Voor meer informatie

Website: www.primark.com 

Sociale media: TwitterFacebookInstagram

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium at oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark

Primark is een internationale retailer die hoogwaardige mode, beauty en woondecoratie biedt tegen betaalbare prijzen. Simpel gezegd: Amazing Fashion at Amazing Prices. Primark werd opgericht in Dublin in 1969 en heeft nu ruim 375 winkels, met bijna 1.4 miljoen m2 verkoopruimte, in twaalf landen: de Ierse Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, de VS, Italië en Slovenië. We hebben ruim 750.000 mensen in dienst en in ons afgelopen financiële jaar (FY 18/19) hebben we 15 winkels geopend waarmee we meer dan 4.500 banen hebben gerealiseerd. 

Mensen vragen vaak hoe we goede producten kunnen leveren tegen lage prijzen. Primark werkt anders dan vergelijkbare bedrijven. Geen dure tv-reclames of reclamecampagnes. Primark verkoopt zijn producten alleen in de winkel, en niet online of via andere kanalen. Details zijn belangrijk om de kosten laag te houden, bijvoorbeeld simpele kapstokken en prijsetiketten. Zo kunnen we scherpe prijzen hanteren, terwijl er aandacht wordt gegeven aan de zaken die er echt toe doen. Al velen jaren werken we hard om te garanderen dat deze producten worden gemaakt met respect voor de rechten van werknemers en het milieu. Daarom hebben we een team van meer dan 110 specialisten op het gebied van ethisch ondernemen en duurzaamheid van het milieu samengesteld die werken in de belangrijkste landen waaruit wij producten vandaan halen. Zij moeten erover waken dat de fabrieken voldoen aan onze strikte Gedragscode, gebaseerd op de normen van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), een organisatie van de Verenigde Naties. Die code dekt alles, van arbeidsomstandigheden tot lonen. Meer informatie over de ethical trade en environmental sustainability programma’s van Primark zijn hier te vinden op onze website.