PRIMARK OPENT NIEUWE WINKEL IN DE ELSENSESTEENWEG

HAAR ZEVENDE WINKEL IN BELGIË

Brussel, 15 april 2019 – Primark, de internationale retailer die mode aan hoge kwaliteit biedt tegen betaalbare prijzen, zet met de opening van haar nieuwe winkel in Elsene haar groei verder in Brussel. De winkel, de zevende Primark in België, is gelegen in de Elsensesteenweg, de op één na grootste winkelstraat van Brussel, en creëert meer dan 400 nieuwe lokale jobopportuniteiten in de regio.

De winkel bestaat uit drie verdiepingen en 5.500 m2 ruimte met de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen alsook schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het ontwerp van de winkel bouwt voort op het bekende eigentijdse Primark winkelconcept en biedt klanten een nog betere winkelervaring en shoppingplezier met gratis wifi, 60 kleedkamers, 48 kassa’s en vier zones om je “batterijen” terug op te laden.

Achter de schermen, in de ‘back of house’, genieten medewerkers van open ruimtes met moderne functies en comfort, zoals een “Recharge Café” met een keuken en een aangename, lichte inrichting. De ruimte is zo ontworpen dat het voor werknemers gezellig en huiselijk aanvoelt.

Kevin Tulip, Deputy Director General Primark Benelux, vertelt: "We vinden het geweldig dat we vandaag een nieuwe winkel openen in de Elsensesteenweg. We kijken er alvast naar uit om onze klanten uit Elsene en omstreken ons concept ‘Amazing Fashion, Amazing Prices’ te laten ontdekken. Vooral onze uitgebreide kinderafdeling, die nu voor de eerste keer ook in Brussel te koop zal zijn. België is een belangrijke markt voor Primark en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen."


 

Openingstijden Primark Elsensesteenweg: 

Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 19:45 

Zondag: gesloten

Voor meer informatie

Website: www.primark.com 

Sociale media: TwitterFacebookInstagram

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark