Vanaf vandaag verwelkomen Belgische Primark winkels klanten op afspraak

Brussel, 31 maart 2021 – Primark België kondigt vandaag de heropening aan van zijn 8 Belgische winkels met een service voor shoppen op afspraak. Primark heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om een online boekingssysteem op te zetten voor shoppen op afspraak in zijn winkels dat voldoet aan de richtlijnen van de overheid. Klanten kunnen een afspraak maken om te winkelen via het online boekingssysteem op de website van Primark. Alle Primark-winkels zullen ook uitgebreide veiligheidsmaatregelen blijven nemen om hun werknemers en klanten te helpen beschermen.

Kevin Tulip, Sales Director Primark Belgium vertelt: “We zijn erg blij dat we onze klanten weer kunnen verwelkomen in onze 8 Belgische winkels. Volgens de richtlijnen van de overheid kunnen onze klanten nu op afspraak shoppen, en dit door een afspraak te maken via onze website. Veiligheid zal altijd onze topprioriteit blijven en we gaan dan ook door met het toepassen van uitgebreide veiligheidsmaatregelen in de winkels om ervoor te zorgen dat onze medewerkers en klanten met vertrouwen kunnen werken en shoppen bij Primark.

Noot voor de redactie:

Primark heeft alle richtlijnen van de overheid met betrekking tot shoppen op afspraak nauw opgevolgd:

  • Iedere afspraak moet online worden geboekt voor het winkelbezoek. Reserveren kan hier.
  • Elke afspraak is beperkt tot één persoon per boeking en iedere klant mag maximum 50 minuten shoppen.
  • We zorgen ervoor dat er maximaal 50 klanten tegelijk in de winkel zijn.
  • Bovendien zullen klanten na ontvangst van hun boekingsbewijs, aangemaand worden tijdig aanwezig te zijn voor hun afspraak.
  • We zullen de slots ook spreiden om eventuele wachtrijen te voorkomen.
  • Paskamers, zithoeken en toiletten blijven gesloten
Story image

 

Ann Ramaekers Primark Press Office Belgium, oSérieux! affiliate partner FleishmanHillard

 

Over Primark